(untitled) (Conferencea, 2022)
Ўртача шўрланган тупроқ шароитида ғўза навлари ва уларнинг ўзаро чатиштирилишидан олинган биринчи авлод дурагайларида чигити унувчанлиги ҳамда миқдор белгиларнинг ирсийланиши тадқиқ қилинган ва юқори кўрсаткичли дурагайлар ажратиб олинган