(untitled) (Conferencea, 2022)
G.barbadense L. ғўза турига мансуб навларнинг ўртача шўрланган тупроқ шароитида битта кўсакдаги пахта вазни кўрсаткичининг таҳлиллари келтирилган бўлиб ижобий кўрсаткичли ўсимлик навлари келгуси селекцион жараёнларда фойдаланишга тавсиялар келтирилган.