(untitled) (Conferencea, 2022)
Dunyo amaliyotida hozirgi zamon axborot va kompyuter texnologiyalari barcha korxonalarida va arxitekturaqurilish sohalarida ishlab chiqariladgan buyumlar hamda quriladigan bino va inshoatlar loyihalarini, ya’ni matnli va grafik tasvir-chizmalar kabi ma’lumotlarni kompyuterda, avtomatlashtirilgan grafik dasturlar yordamida bajarib kelinmoqda