(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada masofali o’qitish tizimida yuzaga keladigan muammolar haqida so`z yuritilgan. Samarali boshqariladigan elektron ta’lim umumta’lim va xususan, universitet ta’limida zamonaviy ta’limni innovatsion rivojlantirishning muhim omillaridan biridir. An’anaviy ta’lim modellarini to’ldiradigan muvozanatli elektron ta’lim globallashuv, ommaviy "internetlashuv" va xizmatlar va texnologiyalarning ijtimoiylashuvi sharoitida ta’lim tizimini rivojlantirishning ustuvor yo’nalishi bo’lishi kerak.