(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur tezisda intellektual mulk huquqi tushunchasi, intellektual mulk huquqi obyektlari turlari va tasnifi hamda ularni raqobat qonunchiligi dorasida himoya qilishning huquqiy asoslari to‘g‘risida batafsil ma’lumot keltirilgan.