(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада ходимларни бошқариш жараёнида ўқитиш ва ривожлантириш тизимининг ўрни ва аҳамияти, банкларнинг самарадорлигини ва рақобатбардошлигини оширишда, ходимларни малакасини ошириш ва баҳолаш жараёнларини такомиллаштириш нақадар зарурий эканлиги ёритиб берилган