(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Janubiy Sharqiy Osiyo xalqalari va ularning urf-odat, udumlari xaqida qisqacha ma’lumotlar berilgan. Shu bilan bir qatorda maqolada Janubiy Sharqiy Osiyo davlatlari xaqida xam ma’lumotlar yoritilgan