(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada islom dinining naqadar tinchlik sevar din ekanligi uning boshqa din vakillari orqali yuksak madaniyatli aloqalari bu masalalar Qur’oni Karim orqali tartibga solib qo‘yilganligi haqida fikr yuritiladi