(untitled) (Conferencea, 2022)
XX asrda turkiy xalqlar hayotidagi o’zgarishlar, Anvar Poshoning siyosiy va harbiy faoliyati, Anvar Posho va mahalliy qo’rboshilar munosabatlari, Anvar Poshoning harbiy harakatlardagi o’rni, Anvar Poshoning fojeasi, turkiy xalqlar tarixida Anvar Poshoning tutgan o’rni.