(untitled) (Conferencea, 2024)
Maqolada muammoli ta’lim texnologiyasi – o‘qitish tizimi bo‘lib, unda o‘qituvchi darsda muammoli vaziyatni taqdim etadi, o‘quvchilar esa uni mustaqil hal qilishi xususida so‘z yuritilib, texnika bilimlarni ijodiy egallashga va fikrlash qobiliyatini rivojlantirishga yordam berishini “Ayollar ko‘ylagini modellashtirish” tikuvchilik faniga oid mavzular asosida tahlil qilinadi.