(untitled) (Conferencea, 2024)
Avvalam bor uchinchi renessans barbo etilishida ijtimoiy - gumanitar va tabiiy fanlaning ahamiyatini tahlil etishdan oldin “renessans” atamasiga to’xtalsak.Xo’sh, Renessans o’zi nima? Uning yuzaga chiqishiga qanday tarixiy sharoitlar turtki bo’ldi?