(untitled) (Conferencea, 2024)
Мазкур тадқиқот ишида банк стратегик режасининг норматив-ҳуқуқий асослари, уни ишлаб чиқишнинг ўзига хос хусусиятлари ва стратегик режанинг таркибий қисмлари ёритилган. Шунингдек, стртаегик режани ишлаб чиқишда вужудга келадиган муаммолар аниқланган ва маълум тизимга келтирилган.