(untitled) (Conferencea, 2024)
bank xarajatlari haqida ushbu tezis.Unda bank xarajatlarning kelib chiqishi hamda, ularni minimal darajada foydaga hamda faoliyatga ta’sir qilmagan holda kamaytirish haqida.