(untitled) (Conferencea, 2024)
Жиноятларни тез ва тўла очиш,айбдорларни фош этиш ҳамда одил судлов фаолиятида товламачилик жиноятига қарши кураш, ушбу турдаги жиноятларга қарши кураш ва тергов қилишда бошқа соҳа хизматлари билан ҳамкорлик қилишни такомиллаштириш юзасидан таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқиш ҳисобланади.