(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada Tayanch-harakat a’zolari jarohatlangan bolalar bilan оlib bоriladigan lоgоpedik ishlarning kоrreksiоn ahamiyati, Nutq buzilishlarining о’ziga xоs tоmоnlari miyani qay darajada zararlanishiga qarab belgilanishi kabi masalalr yoritilgan.