(untitled) (Conferencea, 2022)
Ёзувчи Қўчқор Норқобилнинг “Бўронларда қолган баҳорлар” номли ҳикоясини ўқиб, 75 йил илгари яшаган, Иккинчи жаҳон урушида қатнашган ва афсуски, жангдан қайтмаган тоғабобожонимиз СОЛИ РАЖАБОВнинг пок сиймоларини ёд олгим келди.