(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada islom dinida bag‘rikenglik, bag‘rikenglikda musulmonlarga ta’lim bergan Payg‘ambarimiz Muhammad (s.a.v) ning hayotlari, musulmonlarning boshqa din vakillari bilan munosabatlari, bugungi kunda bag‘rikenglikning ahamiyati haqida mulohaza yuritilgan.