(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Qadimgi Sharq xalqlarining axloqiy ta’limotlari, axloqiy madaniyati, o‘sha davr axloqiy madaniy tadbirlari va huquqiy me’yorlari, axloq va dinning uzviy uyg‘unliklari natijasida axloqiy g‘oyalarning o‘zgarishi va buning qanchalik darajada ahamiyatliligi to‘g‘risida fikr mulohaza yuritamiz.