(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada yoshlarning axloq tufayli jamiyatda tutgan o‘rni, hozirgi globallashuv davrida yosh avlodning axloqiy qarashlari, bugungi globallashuv sharoitida axloq va ma’naviyatning o‘rni, “Ommaviy madaniyat” va bu madaniyatga qarshi turishdagi axloq masalasi, komil insonni tarbiyalashda axloqning o‘rni haqida mulohaza yuritilgan.