(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Avestoda kelgan ishonch masalalari o‘timishdagi e’tiqodiy qarashlar hozirgi kunda Avestodagi axloqiy masalalarni ta’siri va axloqiy muamolar va bugungi kundagi e’tiqod muaomolari va ularning yechimlari haqida fikrlar yoritilgan.