(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolamizda biz jamiyatning asosiy tayanchi bo‘lgan oilaning axloqiy masalalari bo‘yicha fikr yuritganmiz. Oila muqaddas dargoh ekanligi, undagi tarbiya axloq asosida berilishi haqida fikr yuritilgan. Islom dinida axloqli oila qanday bo‘lishi, Qur’onni Karim va Hadisi Sharifda oiladagi axloq masalalarini o‘rni qanday ekanligini yoritib o‘tganmiz.