(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada hozirgi kunda yoshlar uchun yod bo‘lib borayotgan milliylikka bo’lgan ishonchi oshirishdagi axloqning o‘rni va roli haqida fikrlar bayon etilgan. Shu bilan birgalikda, yoshlarimizning milliylikka bo’lgan qarashlari xususida so‘z yuritilgan. Milliyligimizni o‘rganishda axloqning naqadar muhim o‘rin tutishi to’g‘risida fikrlar keltirib o‘tilgan. Shuningdek, axloq tushunchasiga batafsil to‘xtalgan adiblar nomlari sanab o‘tilgan.