(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада ижодий фаолият тўғрисида илмий фикрлар баён этилган. Ижод хақидаги файласуф олимларнинг фикрлари фалсафий тахлил этилади. Шунингдек ижодий фаолиятнинг турлари ҳам келтириб ўтилган.