(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada suv, qayroqtosh va qumning past temperaturali quyosh qurilmalarida issiqlik kkumulyatori sifatida qo`llash bilan bog`liq muammolar bayon etilgan. Shu bilan birga faza o`tishli materiallardan, jumladan turli xil markali parafindan issiqlik akkumulyatori sifatida foydalanish imkoniyatlari mavjudligi ko`rsatilgan.