(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada ertak haqida umumiy tushuncha maktabgacha yoshdagi bolalarning nutqini o’stirishda ertakning ahamiyati bo’yicha ma’lumot va tavsiyalar keltirilgan bo’lib,ushbu maqoladan ota-onalar,bo’lajak tarbiyachilar, MTT pedagoglari foydalanishi mumkin.