(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada arab tili grammatikasida yuksak maqomga ega bo‘lgan alloma Mahmud Zamaxshariyning “Al- Unmuzaj” asarida ko‘plik son kategoriyasi ismga oid so‘zlar bilan ishlatilishi xususida batafsil bayon qilingan.