(untitled) (Conferencea, 2024)
Zamonaviy o‘qituvchining kasbiy faoliyati sifati uning kasbiy kompetentligining shakllanish darajasiga bog‘liq bo‘lib, bu zamonaviy ta’lim natijalariga erishishni ta’minlaydi. So‘nggi yillardagi meyoriy hujjatlarga (yangi avlodning Davlat ta’lim standarti, "Ta’lim to‘g‘risida" gi qonun) muvofiq, ta’lim tizimida ustuvorlik hozirda amalga oshirilayotgan majmuaviy yondashuvga beriladi.