(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada Alisher Navoiy asarlarida qo’llanilgan oziq-ovqat nomlari, ularning qaysi tildan o’zlashganligi va ishlatilishi bilan bog’liq holatlar bayon etilgan. Alisher Navoiyning oziq-ovqat nomlarini ishlatilishi bo’yicha qarashlari o’rganilgan va tahlil qilingan. Bunda, albatta, ular tomonidan yaratilgan asarlarga murojaat qilingan.