(untitled) (Conferencea, 2022)
Биз ушбу мақола орқали мамалакатимизда сайлов жараёнларида халқаро кузатувчиларни ўрни қанчалик муҳим ёки муҳим эмаслигини кўрсатиб ўтамиз, шунингдек, уларнинг махсус ҳисоботларида баён этилган тафсияларни кўриб чиқамиз ҳамда уларнинг сайлов қонунчилигида қанчалик жалб этилганини кўрсатиб беришга ҳаракат қиламиз. Шунингдек, улар томонидан берилган тавсия ва таклифлар мажбурий характерга эга ёки эга эмаслигини кўсатиб ўтамиз.