(untitled) (Conferencea, 2022)
Kartoshka etishtirish texnologiyalarning keng tarqalgan turlari, ularning afzallik va kamchiliklari, texnologiyalarni amalga oshirishda qo’llanadigan texnikalar, kartoshka hosildorligini oshirish yo’llari haqida ma’lumotlar keltirilgan