(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Biologiya fani o’qitish metodikasi,axborot texnologiyalari hamda Biologiya fanini o’qitishda axborot texnologiyalaridan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.