(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу тезисда темир йўл транспортида ташиладиган ташқи савдо юкларига оид юккузатув ҳужжатларини рақамлаштириш аҳамияти, зарурати, Ўзбекистон шароитида мавжуд муаммолар ва имкониятлар; экспорт, импорт, транзит жараёнларни тўлиқ рақамлаштириш орқали мамлакатимиз ташқи савдо ва транзит салоҳиятини кўпайтириш, логистика самарадорлигини ошириш имкониятлари кўриб чиқилади.