(untitled) (Conferencea, 2022)
Respublikamizda zamonaviy suv tejamkor sug’orish texnologiyalari jadal suratlarda ortib bormoqda shu boisdan zamonaviy texnologiyalarni to’g’ri tadbiq qilish va undan to’g’ri foydalanish zamon talabiga aylanmoqda.Ushbu maqolada hozirgi kunda keng qo’llanilayotgan suv tejovchi texnologiyalardan yomg’irlatib hamda tomchilatib sug’orishda talab etilayotgan hovuz tindirgichni qurish va ishlatishdagi afzallik va kamchiliklar va muammolar ko’rib chiqilgan bo’lib ushbu muammolarga bir necha sinovdan o’tgan yechimlar keltirilgan.