(untitled) (Conferencea, 2024)
Tez texnologik taraqqiyot davrida raqamli iqtisodiy faoliyat zamonaviy biznes operatsiyalarining asosiga aylandi. Ushbu maqola raqamli texnologiyalarning qaror qabul qilish jarayonlariga chuqur ta’siri va ularning zamonaviy iqtisodiy landshaftdagi amaliy ahamiyatini o’rganadi. Turli sohalarda raqamlashtirishning transformatsion kuchini tahlil qilib, ushbu tadqiqot strategik qarorlarni shakllantirish va operatsion samaradorlikni oshirishda ma’lumotlarga asoslangan tushunchalar, avtomatlashtirish va innovatsiyalarning muhim rolini ta’kidlaydi. Mavjud adabiyotlar va empirik dalillarni har tomonlama ko’rib chiqish orqali ushbu maqola raqamli iqtisodiy faoliyatning tashkilot samaradorligi va raqobatbardoshligiga ko’p qirrali ta’sirini yoritishga qaratilgan.