(untitled) (Conferencea, 2024)
Mamlakatimizda jismoniy tarbiya sohasini rivojlanishiga qaratilgan qator me’yoriy-huquqiy hujjatlar qabul qilingan va jadallikda hayotga tatbiq etib kelinmoqda. Jumladan, O’zbekiston Respublikasining «Ta’lim to’g’risida»gi, «Jismoniy tarbiya va sport to’g’risida»gi qonunlari, O’zbekiston Respublikasi Prezidentining 2017-yil 3-iyundagi PQ-3031-sonli “Jismoniy tarbiya va ommaviy sportni yanada rivojlantirish chora-tadbirlari to’g’risida”gi Qarori shular jumlasidandir