(untitled) (Conferencea, 2024)
Maqolada maktabgacha ta’limda inklyuziv ta’limning joriy etilishining sababi, muassasada ishlovchi pedagoglarning vazifalari,2020-2025 yillar oralig’idagi inklyuziv ta’limni rivojlantiruvchi konsipsiyaning maqsadi va natijalari xususida so’z yuritilgan.