(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqola professional ta’limning raqamli malaka oshirish muhitida tinglovchilarni mustaqil o‘quv faoliyatga tayyorgarligini rivojlantirish konsepsiyasi metodik tizimi haqida keltirilgan.