(untitled) (Conferencea, 2024)
Mazkur tezisda O’zbekiston Respublikasi Prezidenti tashabbusi bilan aholini kambag’allikdan chiqarish va kichik biznesni qo’llab-quvvatlash uchun bank va mikromoliya tashkilotlari yordamida ajratilayotgan imtiyozli kredit va qarzlarni tahlil qilamiz.