(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada boʻlajak mutaxassislarning raqamli koʻnikmalarini rivojlantirishda raqamli transformatsiya sharoitida raqamli texnologiyalarni samarali qoʻllash, ularda bilim, koʻnikma va malakalarni rivojlantirish, oʻquv jarayonida elektron materiallarini raqamli texnologiyalar yordamida yetkazish, taʼlimni raqamlashtirish sharoitida boʻlajak mutaxassislarning ham raqamli koʻnikmalarini takomillashtirishga doir muammolar o‘rganilgan.