(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada “Matematika” fanidan o’quvchi va talabalarni o’qitishda kontekstli topshiriqlardan foydalanish, uning mohiyati, ta’lim berishda asosiy foydasi yoritiladi va shu bilan birga maqola mazmunida ishning maqsadi, vazifalari o’zaro bog’langan holda to’liq yoritilgan.