(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada professional va havaskor boks integratsiyasining zamonaviy modellari, ularning rivojlanish tendensiyalari, muammolari va istiqbollari tahlil qilinadi. Sport sohasidagi integratsiya jarayonlarining nazariy va amaliy jihatlari o’rganilgan. Boks sport turining rivojlanishida professional va havaskor yo’nalishlar o’rtasidagi o’zaro aloqalarning ahamiyati ko’rib chiqilgan.