(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada mehnat motivining muaffaqiyatga intilish motivi bilan bog‘liqlik jihatlari ishli yoki ishsizligi va ma’lumot darajasi kategoriyalari ko‘rsatgkichlari misolida o‘rganilgan. Shuningdek mehnat motivatsiyasi va unga ta’sir qiluvchi hayotiy faktorlar ichki, kognitiv, qochish motivi, tortishuv, joriy faoliyatni o‘zgartirish va o‘z-o‘zini hurmat qilish motivlari o’rganildi.