(untitled) (Conferencea, 2024)
Mazkur maqolada ta’limiy qadiryatlar asosida talabalarni kasbiy-pedagogik faoliyatga tayyorlash metodikasi va nazariy-metodologik asoslari o`rganilgan. Shuningdek, aksiologik yondashuv asosida ishlab chiqilgan pedagogik texnologiya tavsifi va uning asosiy tamoyillari tahlil qilingan.