(untitled) (Conferencea, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda oliy taʼlim muassasalarida boshqaruv kadrlarini tanlashning ilmiy-nazariy asoslari tahlil qilingan. Boshqaruv kadrlarining samarali tanlanishi universitetlarning strategik rivojlanishi, taʼlim sifati va xalqaro darajadagi raqobatbardoshligiga bevosita taʼsir ko‘rsatadi. Maqolada boshqaruv kadrlari tanlovining asosiy tamoyillari, strategik menejment va inson resurslarini boshqarish nazariyalari asosida shakllangan boshqaruv kontseptsiyalari ko‘rib chiqilgan.