(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada pedagogik texnologiya asosida o‘quvchilarning bilish faoliyatini tashkil etish va boshqarish imkoniyati tug‘iladi. Shu bilan bir qatorda mavzularni yoritilishi,o‘quvchilarning o‘tilayotgan mavzuni o‘zlashtirilishi va pedagogik saloxiyatini oshirishdagi ahamiyati yoritib beriladi.