(untitled) (Conferencea, 2025)
SCM ning ahamiyati - SCM tovar va xizmatlarning samarali va samarali yetkazib berilishini ta’minlashda muhim rol o’ynaydi. Samarali SCM strategiyalari kompaniyalarga xarajatlarni kamaytirish, mijozlarga xizmat ko’rsatishni yaxshilash va rentabellikni oshirishga yordam beradi.