(untitled) (Conferencea, 2025)
Ushbu maqolada pedagogika universiteti va institutlari talabalarining kasbiy rivojlanish sharoitida kompetensiyaviy yondashuvlarga ega bo‘lishlari va amaliyotdagi pedagogic madaniyati hususida so‘z boradi. Bo‘lajak o‘qituvchilar uchun o‘zlashtirilishi lozim bo‘lgan pedagogic sifat va tayyorgarlik mazmuni yoritilgan.