(untitled) (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining yorqin vakili, yuksak so‘z ustasi, eskirmas tuyg‘ular kuychisi Mirtemir she’riyatining ta’lim muassasalarida o‘qitilishi hamda bu noyob lirikaning yosh avlod ma’naviy tarbiyasidagi o‘rni haqida so‘z yuritiladi.