(untitled) (Conferencea, 2022)
Педагогик жараёнда тарбиявий вазифаларни амалга ошириш тарбия жараёнининг мақсад, вазифаси, мазмун ва методларининг шунингдек, ташкилий шаклиларининг бирлиги таъминланишини талаб қилади.