(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada respublikamizdagi mavjud mahalliy jun tolalarini taxlil qilinib, viloyatlar bo’yicha atroflicha o’rganilgan va jun tolaviy tarkiblari, olinish usullari, turlari va xususiyatlari yoritib berilgan.